divendres, 10 de gener del 2020

El final de Les Màscares de Vidre segons les meves especulacions


TRIGGER WARNING: mort, malaltia, autolesió, suïcidi, amputació, manicomi



Aquesta entrada va dirigida a qui s’ha llegit els 49 toms de Les Màscares de Vidre (Glass no Kamen, Suzue Miuchi) i, per tant, està farcideta d’ESPÒILERS.

Fa ja molts anys que no surt ni un trist capítol de Les Màscares de Vidre (Glass no Kamen, Suzue Miuchi). A aquestes alçades, dubto que mai arribem a veure’n el final. Així que he decidit compartir aquí com penso que podria acabar. No pas (exactament) com m’agradaria, però sí incorporant-hi certes exageracions, les quals no queden fora de lloc perquè aquest manga és d’allò més hiperbòlic.

Qui representarà el paper de la Deessa Escarlata? 

Està claríssim: la Maya Kitajima. L’Ayumi està pràcticament cega i per molt que s’hagi entrenat, és gairebé impossible que pugui vèncer la que havia sigut la seva rival en igualtat de condicions abans de l’accident.



Què passarà amb els personatges?
 
1. Maya Kitajima: representarà el paper de la Deessa Escarlata i serà tot un èxit, però després d’això deixarà el teatre. Total, ja no pot anar més amunt. Esdevindrà una llegenda del teatre, recordada i idealitzada, però ja està. Així, es dedicarà a la seva altra passió: el Masumi Hayami. Es casarà amb ell en secret i viuran a la seva illa privada. Tindran diversos fills: tots ells amb part natural i sense vacunar ni escolaritzar.

2. Ayumi Himekawa: perdrà el paper de la Deessa Escarlata, però serà actriu fins a la fi dels seus dies (morirà de vella), tant de cinema com de teatre. Com a mínim, guanyarà un Oscar, així com altres premis. A més daixò, serà una gran activista pels drets de les persones discapacitades, tant a dins com a fora del món de l’actuació. S’emparellarà amb el fotògraf i estaran junts fins a la mort, però no es casaran mai ni tindran fills.

3. Chigusa Tsukikage: li cedirà els drets de La Deessa Escarlata a la Maya. En veure l’obra el dia de l’estrena, sentirà que ja ha complert amb la seva missió i es morirà amb un somriure als llavis.

4. Shiori Takamiya: el Masumi farà que la tanquin a un manicomi, però sense sembli que ho ha manat ell.

5. Yū Sakurakōji: impulsat per l’enorme gelosia de saber que la Maya estima el Masumi i no a ell, se suïcidarà o es tallarà un braç. En qualsevol cas, morirà en l’oblit com a actor.

6. Masumi Hayami: li cedirà el control de les seves empreses al seu amic-criat. Per a la resta, vegeu apartats 1 i 4.